onsdag 19 januari 2011

It's a good day

Känner mig inte hungrig alls för tillfället which is amazing, eftersom jag plågades hela jävla natten av hungern. Tänkte hela tiden på att jag skulle gå upp ur sängen, gå till frysen, ta ut allt som går att äta och bara ösa i mig skiten. But i didnt, och det gör mig jävligt stolt!

Min nya livsstil handlar inte bara om att jag ska försöka gå ner i vikt, det handlar också om att ta tag i skolan mer. Fred kommer vara glad att höra att jag har börjat plugga javascript/unity som en jävla tok dom senaste två dagarna, och jag måste säga att det är jävligt intressant och kul. Problemet jag har är att jag inte vet om guiden jag följer för javascript är up to date, men man måste börja någonstans, eller hur?

Idag ska jag också göra klart Windows 7 kursen i skolan, kommer förmodligen ta mig runt 3 timmar eftersom det enda jag ska göra är att blåsa om en burk, installera Windows 7, fixa drivrutiner och göra den allmänt användarvänlig.


Fick en request från Petra Hansson igår att måla en kuk med ett väldigt stort ollon, liten svans och små bollar.
Here is the result, hope you like it! :D


Ahhhh yeah, rite? försökte få in lite sperms också, vet inte direkt hur man ritar vätska men det blev som det blev, hoppas du gillar den petra! :D


Och som vanligt lägg en kommentar nere och hjälp mig komma på en ny kuk att måla nästa gång, det kan vara allt från en hästkuk till en liten fisksnorre, let your imagination lose!

Fuck you guys, love you <3 //Robert

2 kommentarer:

  1. Jag vill se Ouroborosymbolen ( http://enjoyingliterature.files.wordpress.com/2009/11/ouroboros.jpg ) fast med en kuk istället.

    SvaraRadera
  2. Ooh I really Liike! It´s the best penis ever! förutom (nääästan) dagens då, den var way to cool I have to say man. Kepp up the fucking good work! Meeeow ^.^

    /Petra

    SvaraRadera