tisdag 18 januari 2011

The New Start!

Klockan är 02.18 på natten, jag vaknade precis av hunger, så jag gick upp drack 1000liter vatten och tog en påse magisk dietpulver som inte smakade allt för gott, men det gick ner. Om man bortser från att jag vaknade upp av att jag var hungrig som en Oxe så mår jag faktiskt jävligt bra, jag är väldigt stolt över mig själv och väldigt förvånad av att så många vill hjälpa mig att gå ner vikt. Jag sa i mitt tidigare inlägg att jag skulle ta ett kort på mig själv varje dag i 3 veckor för att ni och jag ska få se förändringarna i min kropp, jag ska fortfarande försöka genomföra den planen men jag måste få tag på en kamera först. Ska titta förbi Kalle (Min datalärare/fotolärare) om jag kan få låna en av hans i 3 veckor, så ni får mer information om det i nästa inlägg när jag snackat med han. Men nu mer till lite seriösa saker, the penis of the day! ahhh yeah!

Dagen penis är inspirerad av my biggest fan out there, Kalle Holmström! Thank you for the help Kalle! :D

Here we go!

 


Som ni ser har min penis väldigt liten svans och gigantiska bollar, Good fucking times!

Kom ihåg att lägga en kommentar nedan och ge mig förslag på vad för slags penis jag ska rita nästa gång!
Det var allt för idag, Robert out!

2 kommentarer:

 1. Tur att du mår bra mannen! Bara att fortsätta kämpa!

  Tusen tack för penisen också! Mycket vacker och genomtänkt! Jag ska nog lämna lite rum till alla andra läsare också för att se vad dom önskar sig för penisar.

  All kärlek! o/

  SvaraRadera
 2. fan vad härligt att höra! Keep up the good work, man!
  Och mycke sexiga bilder på kroppen din förväntar jag mig nu. Men "dagen pose"! en ny fräsh pose varje dag också.. I Liiike!

  Och nu till önskepenisen: stort ollon, smal penis and small balls!
  Good luck my Bebe!
  <3 Petra

  SvaraRadera