söndag 30 januari 2011

Sundays

Söndagar är som vanligt dom svåraste dagarna att hålla sig i styr, men jag kom igenom den här söndagen också, nu är det bara 6 dagar kvar tills jag kan äta vanlig mat igen. Lite orolig är jag över hur jag kommer reagera när jag börja äta vanlig mat, men jag får helt enkelt ta mig i kragen och fixa det här. Finns inga bortförklaringar den här gången, med er bakom mig kommer jag inte misslyckas! Så igen tack till er alla som hjälper mig igenom det här, detta är en väldigt svår period i mitt liv för mig. Och eran support är värd mer än allt annat i världen för mig, tack!

Jag försökte också tvätta idag och det gick inte så jävla bra, jag är nog en av dom sämsta i världen på att tvätta. Jag har alltid haft en liten lapp hemma där morsan har skrivit upp instruktioner men idag hittade jag den inte, så jag fick ringa morsan och be henne ge mig nya instruktioner men eftersom hon inte kom ihåg hur min tvättmaskin funkade så hjälpte inte det så mycket. Så jag fick stå i tvättstugan och läsa igenom typ tusen jävla lappar på hur tvättmaskinen funkar. Och när jag trodde att jag hade hittat rätt program och temperatur drog jag igång tvättmaskinen och sprang upp till lägenheten, 40min senare gick jag ner igen och upptäckte att sköljmedlet som jag hade hällt ner hade inte blandats med tvätten så min kläder luktar absolut ingenting, men egentligen vem bryr sig? bara dom inte luktar svett är jag nöjd.
Great! :D
Detta är enligt mig en av dom coolaste/bästa kukarna jag gjort, jag kallar den "The dimension of cock"

Hoppas ni alla mår skit <3 Robert

2 kommentarer:

  1. Hjälp, jag sugs in i "The dimension of cock" !

    Skönt djup, klart bäst hittills!

    SvaraRadera
  2. Jag älskar hur man ser att pungen liksom sugs ner till den andra dimensionen. Kanske till min röv? Vem vet liksom - helt klart en favoritpenis!

    <3

    SvaraRadera