fredag 21 januari 2011

The weekend is near!

Helgen närmar sig och jag är ärligt talat lite rädd för hur det kommer gå, eftersom helger har alltid betytt awesome food, bärs, chips och läsk för mig. Så det är lite små läskigt eftersom jag brukar ge upp alla mina dieter när helgerna kommer, men jag ska verkligen försöka att inte göra er eller mig besviken den här helgen. Hemligheten med den här dieten och många andra för den delen är att sysselsätta sig på saker man tycker är roligt, eftersom man lättare glömmer bort att man är hungrig och koncentrerar sig mer på det roliga. Problemet är att jag inte har några som helst planer för helgen, hittar inga spel eller filmer som jag vill gibba. Så det skulle vara awesome från er som läser den här bloggen att tipsa mig om så många spel/filmer ni kan komma på, it will help alot!

Idag ska jag plugga med Linux och databashantering hemma i lugn och ro, kommer förmodligen blir klar med dom kurserna innan kvällen, which is awesome eftersom när dom här kurserna är över så har jag bara 500poäng kvar tills jag har mina 2500poäng. Lite rolig fakta när vi ändå snackar poäng, är att på mina två första år fick jag ihop 800poäng i skolan och detta år har jag fått ihop 1100poäng på ett halvår, fucking amazing rite? är stolt som fan över mig själv.


The penis of the day is inspired by Christoffer "Noffan" Nilsson.

Som ni ser är det en cockdolphin, en av dom få paintbilderna jag faktiskt har färglagt helt. Tycker den vart ganska häftig ändå :D Tack för supporten och tipset Noffan <3

Snälla var awesome och lägg en kommentar nedan och tipsa mig om era idéer angående the penis of the day!

Yeah, fuck you guys! <3 you all look cute....

2 kommentarer: